Agresoarea Cristinei Joia, arestată pentru 30 de zile

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 noiembrie 2020, 14:44

Femeia de 34 de ani care a gresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost arestată, marţi, 10 noiembrie, pentru 30 de zile.

Agresoarea, care şi-a schimbat declaraţia, după ce, inițial, a spus că i-a fost rupt ştergătorul maşinii, şi-a petrecut noaptea în arestul Secţiei 14 poliţie, primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În cursul zilei de marţi, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Decizia de arestare vine la scurt timp după ce agresoarea a recunoscut că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, scrie ştirileprotv.ro. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi revenit asupra declaraţiei iniţiale, în care spunea că a acţionat la nervi pentru că victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină. Până la urmă, agresoarea a recunoscut în faţa magistraţilor că designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Citeşte şi: De ce a fost Cristina Joia atacată în supermarket. Agresoarea a explicat motivul faptei sale

Cristina Joia, designer al echipei „Visuri la Cheie”, a fost atacată de o femeie, la începutul săptămânii, într-un supermarket din sectorul 4 al Capitalei. În urma incidentului, Cristina a avut nevoie de o operație urgentă la nas.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter