Cristina Joia, declarații despre divorț: „Iubirea nu e de ajuns!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 15:22

Cristina Joia, unul dintre arhitecții emisiunii „Visuri la cheie”, a recunoscut public că a divorțat de soțul ei. Aceasta a dezvăluit cum s-a întâmplat totul.

Cristina Joia face parte din echipa „Visuri la Cheie”, emisiunea difuzată de Pro TV care a reușit să schimbe viața multor familii nevoiașe. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, aceasta a dezvăluit că a divorțat în urmă cu un an și jumătate.

S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, in mai, anul trecut. Si am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se întâmplă, a explicat arhitecta.

„Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte”

Cristina Joia a mărturisit că soțul ei a fost cel care a făcut primul pas spre despărțire și că divorțul a fost un moment extrem de greu.

El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc.

De iubit, ne-am iubit foarte mult. Iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit, a mai povestita ea.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

„E ca atunci când te loveste trenul, dar tu te ridici, zâmbești, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”

Mi-a luat un an și jumătate să pot vorbi asumat despre mine… e ca atunci când te loveste trenul, dar tu te ridici, zâmbești, ca și cum nu s-a întâmplat nimic, pentru că trebuie să continui, sunt oameni cu probleme mult mai mari decât ale tale. Mi-am tot zis asta, dar vine un moment în care realizezi că esti zob și fix vulnerabilitatea și acceptarea asta te ajută să te reconstruiești. Nu aveți idee de câte ori, când eu mă umflasem de plâns noaptea, a doua zi oamenii îmi spuneau: ai o energie așa bună, zâmbești tot timpul, viața ta trebuie să fie perfectă, a mai povestit designerul pe rețelele de socializare.

Cum l-a cunoscut Cristina Joia pe fostul soț

Arhitecta a povestit în urmă cu mai mult timp că l-a cunoscut pe Bogdan Boja, fostul ei soț, prin intermediul unei prietene.

Exact când nu eram pregătită pentru asta. Nu aveam chef de ieșit, de cunoscut oameni. Și am mers totuși la această întâlnire, mai mult forțată de această amică. Și am făcut cunoștință: „Bogdan!”, zice el. Am tras mâna. Îl chema fix ca pe fostul iubit. „Ai și alt nume?”, îl întreb. „Aristide”, răspunde el. Am avut noroc, jur. Bogdan este foarte diferit de primul meu iubit, care se remarca printr-o personalitate cam bacoviană.

Soțul meu are coloană vertebrală și mult umor. Asta m-a atras la el: mă făcea să râd. Nici vorbă să mă gândesc vreo clipă că ne căsătorim. Dincolo de toate astea, mi-am dat seama că el era bărbatul de care aveam nevoie pentru a trece prin toată povestea infertilității și adopției. Nu știu câți bărbați ar fi mers de mână cu mine în tot acest proces. El a făcut-o, a dezvăluit aceasta.

Cristina și Bogdan au adoptat un copil

După ani de încercări, Cristina Joia a acceptat că nu poate avea un copil pe cale naturală și împreună cu fostul ei soț a adoptat un băiat, Andrei, care acum are șapte ani. Cei doi au ales să-i spună micuțului că este adoptat.

Noi i-am povestit lui Andrei că suntem suflete-pereche, că ne-am rătăcit un pic la începutul vieții, dar că trebuia să ne întâlnim. Și că nu contează prin trupul cui a venit el în lumea asta, pentru că sufletul nu ține neapărat de trup, iar sufletele noastre trebuiau să se întâlnească. Spunându-i așa, ca pe o poveste, a înțeles și, pentru el, nu este un stigmat cuvândul „adoptat”. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui, a mai spus ea într-un interviu pentru Libertatea.

În urmă cu mai mult timp, aceasta a povestit că a fost diagnosticată cu endometrioză toracică, din cauza căreia a făcut trei operații.

E o condiție cu care am învățat să trăiesc, iau în continuare un tratament și mă gândesc pur și simplu că puteam fi mult mai rău. Inclusiv doctorii sunt uimiți că pot munci cât un om normal, așa că eu cred că avem puteri nebănuite înlăuntru și e foarte important să ai un scop, o misiune, să iubești ce faci, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Cristina Joia, atacată într-un magazin din București

Arhitecta a trecut prin momente cumplite în noiembrie 2022, când fost agresată de o femeie căreia îi atrăsese atenția că a parcat neregulamentar. Designerul de la „Visuri la cheie” s-a ales cu nasul spart și a trecut prin două intervenții chirurgicale, iar agresoarea a primit trei luni de închisoare cu suspendare și a fost obligată la plata a 10.000 de euro către victimă, sumă care reprezintă daune morale.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter