Cristina Ciobănașu, imagini rare alături de iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 17:10

Din anul 2021, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. Pe 1 februarie 2021, actrița și fostul ei iubit, Vlad Gherman, au confirmat că s-au despărțit după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9. Recent, Vlad și-a confirmat relația cu actrița Oana Moșneagu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cristina Ciobănașu, imagini rare alături de iubit

„Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman în descrierea mai multor imagini cu el și Oana. Fotografiile au peste 70 de mii de aprecieri și aproape 1.400 de comentarii.

„Era suficient să ascultăm noua melodie (n.red.: Fără Tine – Vlad Gherman) cu inima și am fi știut înainte să întrebăm ❤️; Hai că sunteți faini! Să vă țină și să vă înțelegeți!; Ce drăguți sunteți!! 😍; Ce frumos ❤️”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Vlad.

Aflați recent într-un local din București, Cristina și iubitul ei, Alexandru, s-au fotografiat și au postat imaginile la Insta Story. Până la acest moment, Cristina nu a oferit niciun alt detaliu referitor la relația lor. Fotografii cu actrița și cu iubitul ei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei, după 1 an și 9 luni

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție TV după despărțire

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

Cristina Ciobănașu s-a afișat în mediul online alături de Alexandru în august 2021. La scurt timp, Vlad a scris în mediul online: „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt”.

„Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare, așa cum ați făcut-o și până acum, pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a încheiat.

Tot despre noua relație a Cristinei, Vlad a mai spus: „Știam despre relația cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut”.

„Singura chestie pe care am vorbit-o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea”, a mai mărturisit Vlad Gherman pe YouTube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter