Este oficial! Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează!

De Geo Berciu, pe

După ce în ultimul timp au apărut tot felul de zvonuri despre mariajul eşuat al Valentinei Pelinel de Cristian Boureanu, anunţul de ultimă oră al senatorului confirmă acest fapt.

Cristian Boureanu anunţat, astăzi, pe pagina personală de Facebook, că el şi soţia sa au depus actele de divorţ.

„Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divorţ”, a scris Boureanu pe Facebook.

„Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente”, a mai precizat politianul, care îşi doreşte ca acest eveniment nefericit din viaţa lui să fie înconjurat de discreţie.

„Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris Cristian Boureanu în încheiere.
Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au căsătorit în 2007, dar mariajul lor nu a fost lipsit de probleme, printre acestea numărându-se cele financiare, după nerambusarea unor împrumuturi, dar şi cele sentimentale, după o recentă dezvăluire care aducea în prim plan aventura pe care frumoasa manechină ar fi trăit-o cu naşul ei, dinamovistul Cristi Borcea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter