Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de despărțire. „Am zis că vreau să plec din relație”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 ianuarie 2022, 11:30

Cosmin și Eliza Natanticu au fost la un pas de despărțire în anul 2018, după participarea actorului în show-ul „Ferma”, difuzat de Pro TV. Perechea și-a mai dat însă o șansă, în același an oficializându-și relația.

Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de despărțire. „Am zis că vreau să plec din relație”

Solista și actorul s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune. 9 ani mai târziu, cuplul s-a căsătorit. Nași le-au fost actorul Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina. Cosmin și Eliza fac echipă în sezonul 4 „Asia Express”, show TV difuzat de Antena 1.

„Orice joc de genul acesta, care te rupe de realitatea cotidiană, te afectează foarte tare psihic. După 3 luni de zile (n.red.: la „Ferma”), când m-am dus să-l văd, l-am simțit foarte rece, foarte distant. Era clar să era afectat de ceea ce se întâmplase, pentru că a trăit într-un grup de doar câteva persoane izolat. S-au văzut modificări puternice în psihicul lui. Te marchează foarte tare toate experiențele, te transformă, te schimbă”, a povestit Eliza la „Xtra Night Show”.

„S-a întors și nu mai era cum era, era altă persoană. Spre exemplu, când a intrat în casă, după ce a stat la „Ferma” în aer liber, îl vedeam că simțea că pică pereții pe el. La un moment dat, era să ne despărțim. Am avut certuri, dar ca oricine, nu există cuplu perfect. Trebuie să lupți, trebuie să vrei, trebuie să lași mult de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a mai spus Eliza Natanticu.

„A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, o minune, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat două, trei palme lui Cosmin că «uite o pierzi pe domnișoara asta»”, a mai spus artista.

În martie 2020, Cosmin Natanticu a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Eliza, dar și cum a început povestea lor de dragoste. „Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, dar atunci nu a «percutat» niciunul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook”, a povestit Cosmin pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Zarug, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express. „A fost.”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

„Mi-a scris și tot în ziua aceea am ieșit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbește). De atunci suntem de nedespărțit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susținem”, a completat actorul.

În anul 2016, Eliza a participat la X Factor, show în cadrul căruia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie. „Viitorul meu soț a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soție pe o plajă, în Grecia. Și-a propus să mă enerveze foarte tare. Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac, a trebuit să îl iau”, a mărturisit Eliza Natanticu la „X Factor”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter