Cornelia Catanga, de urgență la spital. Cântăreața a făcut infarct

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 12:50
Cornelia Catangă trece prin momente grele. Cântăreața de muzică de petrecere a ajuns de urgență la spital după ce a făcut infarct.

Cornelia Catangă, în vârstă de 61 de ani, a suferit un stop cardio-respirator și se află internată în Spitalul Floreasca din Capitală, relatează România TV. În acest moment nu se știe starea de sănătate în care se află, însă medicii fac tot posibilul să-i salveze viața și să-i îmbunătățească starea de sănătate.

UPDATE: Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a declarat că artistei i s-a făcut rău și a căzut pe stradă, duminică seara, când era cu fiul său. Acesta a chemat imediat o ambulanță care a dus-o la Spitalul de Urgență Floreasca, unde i s-au făcut mai multe investigații medicale, printre care o coronografie care a concluzionat că este nevoie să i se monteze un stent la inimă. Cornelia Catangă a intrat în sala de operații imediat, iar acum starea sa este stabilă, însă se află în continuare la secția de Terapie Intensivă: „M-am speriat foarte tare, mai ales după atâtea probleme care au fost cu artiști mari. Nu e în regulă ce se întâmplă, sunt atâția artiști mari dați uitării”, – a declarat soțul Corneliei Catanga pentru Libertatea.

Cornelia Catangă a tercut prin momente de depresie după ce fiul său, Alexandru, s-a mutat definitiv la New York: ”Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic. Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star. Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”, – a declarat recent Cornelia Catanga pentru click.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter