Cori Grămescu: Ce şi cum trebuie să faci ca să spui: „ Adio, celulită!”

De Unica.ro, pe

Aspectul de „coajă de portocală” al pielii este cel mai des întâlnită problemă a noastră, a femeilor. Nu este asociată neapărat cu grăsimea, ţinând cont că există şi femei care nu au probleme cu greutatea şi totuşi se confruntă cu aspectul neplăcut al celulitei.

Ce e de făcut?

Să începem cu dieta. Este de la sine înţeles că trebuie să renunţi la grăsimi, zahăr şi mai ales sucuri carbogazoase. Încearcă să mănânci cât mai natural, alimente cât mai puţin procesate. Este ideal să îţi procuri lactatele, carnea, legumele şi fructele de la ţărani sau chiar din curtea propriilor părinţi/bunici, dacă te numeri printre norocoase. Nu uita de hidratare! Este foarte important să bei minimum 2L de lichide pe zi (apă, ceai rece sau chiar limonadă, pentru diversificare).

Reţete rapide şi sănătoase:

350 g salată de crudităţi cu telemea de capră – Se face un mix de salate (ruccola, iceberg, treviso) cu morcov şi ţelină date pe răzătoare, mărar, pătrunjel, un ardei tocat şi 100 g telemea de capră sau telemea hochland light. Se adaugă o lingură de ulei de măsline şi zeamă de la ½ lămâie.

Citeşte continuarea pe Blogul lui Cori Grămescu.

Cori Grămescu
Master Trainer Ultimate Pilates
www.ladyfit.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter