Constantin Iosef a pus capăt căsniciei cu Teo Trandafir. Costi, de ce nu-i spui adevărul?

De Libertatea.ro, pe

Teo Trandafir (44 de ani) radia de fericire pe data de 2 iunie 2012, când şi-a unit destinul cu iubitul ei, Constantin Iosef (44 de ani), pe care îl cunoscuse, de Sărbătorile de Iarnă, pe Facebook. Şi atât s-au complimentat în interviuri, încât povestea lor de dragoste părea ireală. Însă, pe data de 8 decembrie, scurta lor căsnicie avea să se încheie.
„Mi-am găsit jumătatea. Viaţa mea o să fie lângă Teo de acum înainte. Sunt nişte sentimente de dragoste pe care nu pot să le descriu în cuvinte. Suntem într-o euforie şi o stare unde sentimentele sunt la apogeu”, trâmbiţa Constantin Iosef, în urmă cu câteva luni.
Şi Teo avea numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului ei: „M-a cerut de soţie foarte repede, după ce ne-am cunoscut pe Facebook. Mi-a zis: «Vrei să fii leoaica mea?» Sunt fericită lângă cel mai minunat bărbat, este un soare. Acum suntem cinci. Suntem ca un pumn, când ne strângem… este ceva ireal. Suntem eu, Constantin şi cei trei copii ai noştri (n.r. – Maia, fetiţa lui Teo, şi cei doi băieţi ai lui Constantin).

Citeşte mai departe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter