Connect-R și Misha au divorțat în secret acum un an

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 august 2018, 14:39

Un nou divort în showbiz-ul românesc! Cântărețul Connect-R a anunțat pe pagina sa de pe o rețea de socializare că el și Misha, mama fetiței sale, nu mai formează un cuplu de peste un an. Nimeni nu a știut până acum că relația lor s-a destrămat, așa că anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea.

”Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris Connect-R.

Anunțul vine la numai câteva zile după ce artistul a postat un mesaj de mulțumire emoționant pentru Misha: ”Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu , la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și sa stai seara să-ți adormi copilul! Sa-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața  ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit  sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, să fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru.”

Connect-R si Misha s-au căsătorit în 2014.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter