Connect-R, dezvăluiri despre relația cu Misha: „Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 10:47

Relația dintre Connect-R, pe  numele său real Ștefan Mihalache (38 ani) și Misha – Mihaela Sotrocan (29 ani) – s-a încheiat de mai bine de patru ani, dar, cu toate acestea, cei doi au continuat să locuiască împreună de dragul fetiței lor.

Artistul a vorbit recent despre cum se înțelege cu fosta soție și a explicat că atât el, cât și Misha au decis să rămână să trăiască sub același acoperiș cu fetița, Maya, pentru binele acesteia.

Citeşte şi: Misha a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Connect-R

„Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să știe că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a dezvăluit Connect-R în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în urmă cu șapte ani, pe 24 iulie 2013, iar un an mai târziu au făcut și cununia religioasă. Nașii celor doi artiști au fost Pepe și Raluca Pastramă. Pe 25 ianuarie 2014 a venit pe lume fetița fetița lui Connect-R și a Mishei, Maya. Patru ani mai târziu, cei doi au anunțat că divorțează printr-un mesaj postat de Connect-R pe rețelele sociale: „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter