Connect-R, despre fiica lui Maya: „Știe despre etnia ei”

De Unica.ro, pe

Invitat în Podcastul lui Damian Drăghici, Connect-R (37 de ani) a vorbit despre fiica lui Maya (7 ani) și despre cum își dorește să o învețe să-și accepte rădăcinile. În ultimii ani, solistul a vorbit deschis despre etnia sa rromă.

Maya este fiica artistului din fostul lui mariaj cu solista Misha (29 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în toamna anului 2014. Ulterior, în luna august a anului 2019, Misha și Connect-R au confirmat că s-au separat. Artiștii au rămas însă în relații foarte bune, pe primul loc fiind, atât pentru unul, cât și pentru celălalt, creșterea fiicei lor.

În cadrul podcastului, cântărețul a mărturisit că fiica lui este conștientă de etnia ei. Cu toate acestea, Maya este mult prea mică pentru ca artistul să-i explice că etnia ei nu este un lucru din cauza căruia să se preocupe. Nesiguranța micuței pornește din pricina celor auzite la grădiniță sau la televizor.

Connect-R, despre fiica lui Maya: „Știe despre etnia ei”

„Da, Maya știe despre etnia ei. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV… Colegii i-au spus.

A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. Eu semăn cu mama, eu sunt româncă. Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă”, a declarat Connect-R.

„Încerc să fac tot posibilul să-i creez independența și, în același timp, o protecție [fiicei mele]. Cea mai distructivă întrebare, care din punctul meu de vedere rupe un copil în două, este «ce vrei să te faci când o să fii mare?».

Citește și:

Alexandru Arșinel, noi declarații după ce el și soția lui au ajuns la spital cu COVID-19

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

Cum a aflat Cătălin Botezatu că avea cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Chestia asta îl distruge pentru că în momentul respectiv i-ai spus «tu, în momentul ăsta, ești nimic, nu ești suficient atât cât ești, trebuie să devii ceva». Eu îi spun fiicei mele ca atunci când va crește să fie fericită”, mai dezvăluia solistul la începutul anului 2021, în podcastul Laurei Giurcanu.

„Nu mai lăsați pe nimeni să vă judece. E clar că omul ce are în interior va proiecta și în afara lui. E o prostie să trăiești în ochii celorlalți. E un neadevăr total. Singurul adevăr pe care trebuie să-l căutați și după care trebuie să vă ghidați este propria voastră oglindă.

Dacă veți zâmbi în oglinda voastră de acasă, cu siguranță, și ea va zâmbi înapoi. Să fiți fericiți!”, mai scria solistul în trecut în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter