Connect-R condamnă Antena 1 pentru promovarea nonvalorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 iunie 2020, 12:20
Connect-R condamnă Antena 1 pentru promovarea nonvalorilor. Artistul este intrigrat de faptul că două personaje, Vulpița și Viorel, oameni simpli de la țară, au devenit peste noapte vedete, iar acum nu numai că au fani, dar au devenit exemplu pentru tânăra generație.

Connect-R, conform cancan, s-a întâlnit întâmplător cu cei doi pe stradă și a fost complet revoltat să vadă că aceștia făceau poze cu copiii. Artistul a publicat o postare pe contul său de Instagram în care acuză faptul că unii copii au astfel de exemple și idoli și critică postul de televiziune Antena 1 pentru că i-a promovat atât demult și a făcut din ei persoane publice:

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, – a scris Connect-R.

În asentimentul lui Connect-R au fost și alte vedete care au blamat situația: „Trist…Doar tu vorbești? Și restul? Unde sunt influencerii? Blogger-ii? Jalnic, penibil! Nu mai trăiesc de mult în țară, dar văd și aud tot ce se întâmplă. Bravo ție!”, – a răspuns Dj Wanda la postarea artistului.

Citește și Ce meserie are, de fapt, Margherita de la Clejani

O altă vedetă care l-a aprobat pe Connect-R a fost și Sonny Flame: „Mare dreptate ai, John! Și mă bucur că ești unul dintre puținii care au curaj să comenteze pe subiectul ăsta. Să speram că ne vom schimba în bine pe viitor”, – a scris artistul.

Citește și Diana, fiica lui Adrian Enache, se teme pentru viața ei. Bărbatul care a agresat-o a fost eliberat

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter