Oana Roman a avut COVID-19. „Am luat tratament încă din prima zi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 08:50

Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit în mediul online că a avut COVID-19. Oana și soțul ei, Marius Elisei (35 de ani), formează un cuplu din ianuarie 2013. Perechea s-a împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar. Împreună au o fiică, Isabela Maria (7 ani).

Oana Roman a avut COVID-19. „Am luat tratament încă din prima zi”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău. De-atunci nu am mai apărut pe Story. Vineri dimineață, testul a ieșit pozitiv. Eu mă izolasem acasă deja de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi. Am avut o formă relativ ușoară”, a explicat Oana Roman.

„Azi (n.red.: 8 martie), testul a ieșit negativ, au trecut și cele 5 zile de carantină. Mâine sunt 7 zile de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani, dar, până la urmă, nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor și cu simptome foarte ușoare. Mulțumesc celor care mi-au trimis mesaje și s-au interesat de starea mea. Sunt bine. Mă întorc la viața normală”, a încheiat.

Oana Roman vrea să se mute din țară

În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, Oana Roman a declarat în mediul online: „Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic, să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, amenințată de un infractor. „Nu știam despre cine era vorba”

Oana Roman, prima declarație după ce s-a speculat că ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați și liniștiți”, a mai spus.

În aceeași zi, în mediul online, Oana a postat o imagine cu fiica ei și cu patrupedul familiei. „Azi am ales să pun poza asta. Cred, sincer, că doar copiii și iubirea lor ne mai pot salva. Iar iubirea dintre un copil și un animal cred că este absolutul iubirii 🙏”, a scris în dreptul fotografiei.

„Doamne… eu nu am cuvinte. Bebeluși prematuri mutați într-un adăpost antiaerian… cu improvizații de ATI. Aș vrea să-mi spună dementele care spun că războiul ăsta e vrăjeală, dacă ar fi să fie copiii lor acolo… cam cum ar fi”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter