Andreea Marin, prima apariție TV după vindecarea de COVID-19

De Adelina Duinea, pe

Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Andreea Marin (46 de ani) a dezvăluit că a avut COVID-19. Prezentatoarea de televiziune, care este vaccinată cu schema completă, a dezvăluit ce simptome a avut după infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Andreea Marin, prima apariție TV după vindecarea de COVID-19

Jurnalista nu știe de unde a luat virusul, însă bănuiește că are legătură cu o călătorie în străinătate. Și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu (35 de ani), a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta (13 ani).

Violeta nu s-a infectat de această dată, însă prezentatoarea a dezvăluit că adolescenta a avut COVID-19 în decembrie 2020. „Violeta a avut în decembrie. A avut o formă ușoară. A fost un copil model, a stat trei săptămâni, nu două, în izolare”, a spus Andreea Marin la Teo Show.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin, despre sfatul primit de la tatăl său când s-a mutat singură în București

Fotografii rare cu Andreea Marin din copilărie și adolescență

Andreea Marin, despre fostele sale mariaje: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”

Andreea Marin a clarificat zvonurile. A fost sau nu cerută de Ion Țiriac?

„Mi-e foarte bine. Mie mi-a fost trei zile ca la gripă. Dureri de mușchi, de cap, temperatură, dar nu foarte ridicată. Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat. Am fost plecați la niște filmări în străinătate, nu știu cum am luat. Deși sunt cea mai vârstnică din trupă, mi-a fost cel mai bine, fiind vaccinată. Au trecut 5 luni de la vaccin. Partenerul meu de viață a luat și el”, a mai spus.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea a vorbit despre momentul dificil de anul trecut în care i s-a făcut rău la volan. „Grijile lucrează în continuare, eram foarte pasionată de proiectul la care lucram și nu puteam să mă detașez. La volan mi s-a făcut rău”, a povestit.

„Am sunat un medic, care mi-a spus că pare un preinfarct și să opresc mașina. La spital mi s-a spus pur și simplu să las ritmul mai jos. Am și o gastrită care în momente de genul se activează”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter