Andreea Marin, despre divorțurile sale: „Am dat și greș, n-am ales bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 12:56

Andreea Marin (46 de ani) a fost căsătorită de trei ori. Primul soț al jurnalistei a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. După divorțul de acesta, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), alături de care are și o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani. Din 2014 până 2017, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Andreea Marin, despre divorțurile sale: „Am dat și greș, n-am ales bine”

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Andreea Marin a vorbit despre divorțurile sale. Întrebată de ce s-a căsătorit pentru prima dată la o vârstă atât de fragedă, prezentatoarea TVR a spus: „A fost o mare dragoste. Pentru un om frumos și bun. La vreo 7 ani după aceea, faptul că ne-am despărțit a ținut de evoluția fiecăruia”.

„El a plecat peste Ocean la un curs care a durat jumătate de an, 7-8 luni, în Europa, apoi 7-8 luni a făcut un master în Statele Unite. Această despărțire a noastră, într-un moment în care eu eram prea fragedă, în același timp începând munca nebună la «Surprize, surprize», am simțit-o ca o singurătate. M-am simțit singură, nu am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine”, a continuat.

„El nu a făcut nimic rău. A avut niște studii de urmat, cu care am fost amândoi de acord. Aveam drumul meu și eu (n.red.: în România). Mereu am fost în căutarea acestei călduri pe care am cunoscut-o până la 9 ani în familia mea. Acela era idealul meu. Am dat și greș, n-am ales bine, sau nu a existat potrivire, după caz”, a mai spus.

Jurnalista și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani, în urma unui accident rutier. Vedeta de televiziune, tatăl și sora ei se aflau de asemenea în mașină în momentul impactului cu un autobuz. „O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, mărturisea Andreea Marin în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin a clarificat zvonurile. A fost sau nu cerută de Ion Țiriac?

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Fotografii rare cu Andreea Marin din copilărie și adolescență

De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

După un segment în care au vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Junior și despre cât de mediatizat a fost acesta, Andreea Marin a completat: „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire”.

„Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece. Am încercat să acopăr nepotrivirile și asta m-a dus în depresie, în greutatea de a trăi cu zâmbetul pe bune”, a mai spus.

„Violeta era foarte mică (n.red.: când Andreea și Ștefan au divorțat), avea în jur de 5 ani. A fost pentru ea traumatizant acel moment, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta doar ca să facă o poză. Cumplit. Astfel de momente nu au scuză, ăsta nu e jurnalism. Nu-mi face plăcere să-mi amintesc”, a mai povestit.

Andreea Marin: „Nu stau să mă uit în urmă și să regret”

„Eu nu am regrete. Consider că fiecare dintre experiențele trăite a avut sensul ei, chiar dacă nu s-a încheiat cum ne dorim cu toții. (…) Acolo unde eu nu consider că există respect, demnitate sau potrivire, pur și simplu, nu consider că trebuie să rămân. Lupt pentru o relație mult, fac tot ce-mi stă în putere să o salvez când e în impas. Dar, dacă ajung în punctul în care realizez că nu mai există compatibilitate sau posibilitatea de a salva ceva, merg înainte. Nu stau să mă uit în urmă și să regret”, a adăugat.

„Da, în această ultimă relație (n.red.: cu Tuncay Öztürk) s-a întâmplat lucrul ăsta (n.red.: partenerul s-a folosit de ea). Din dragoste, îl sprijini pe celălalt, dar el exagerează, își depășește orice limită a bunului simț. Lucrurile trebuie să fie echilibrate, într-o relație. Nu au fost echilibrate și, fără niciun regret, am pus punct. A fost cea mai tranșantă decizie a mea”, a mai spus Andreea Marin. De 5 ani, jurnalista formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter