Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018

De Unica.ro, pe
6 ispite feminine sunt pregătite să le testeze relațiile concurenților la Insula Iubirii 2018! Alese cu mare grijă, ele au toate atuurile necesare pentru a-i cuceri pe bărbați, iar două dintre ele și-au dovedit deja talentele în sezoanele anterioare. Iată, așadar, cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018!

Ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018

Așa cum ieșise la iveală deja, două ispite din sezoanele anterioare se întorc pe Insula Iubirii. Este vorba despre Nicoleta Dragne și Maria Ilioiu, care au destrămat până acum trei cupluri. Dacă ispita Nicoleta a reușit anul trecut să dezbine unul din cele mai solide cupluri, Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter, ispita Maria i-a cucerit în sezoanele anterioare pe Sasha și pe Aurel, cei care formau cupluri cu Elena și Alexandra.

Ispitele Nicoleta si Maria de la Insula Iubirii 2018

Anul acesta, pe lângă cele două ispite cunoscute, alte patru femei fatale își fac apariția în reality-show-ul din Thailanda. Iată cine sunt acestea și ce au declarat despre participarea la emisiune!

Eugenia Rotari, în vârstă de 25 de ani, se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia. Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că și în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbații în jurul său.     

Ispita Eugenia de la Insula Iubirii 2018

La doar 22 de ani, Carmen Cinpoca este absolventă a Facultății de Psihologie și are o afacere în administrare. Carmen se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. Ultima sa relație s-a încheiat deoarece i s-a părut că fostul său iubit nu era suficient de matur.

Ispita Carmen de la Insula Iubirii 2018

Dana Badea, în vârstă de 27 de ani, este dansatoare profesionistă și coregraf și, în ciuda aspectului său care atrage toate privirile, mărturisește că nu a mai avut o relație stabilă de aproape trei ani. Se consideră o persoană extrem de îndrăzneață, nu se teme să recunoască faptul că își dorește să încerce noi experiențe și crede că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănușă.

Ispita Dana de la Insula Iubirii 2018

Irina Stroia, în vârstă de 22 de ani, este consultant estetic. ”Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez”, spune Irina, care în trecut a practicat și judo.

Ispita Irina de la Insula Iubirii 2018

Dacă vor reuși sau nu să-și ducă rolurile de ispite la bun sfârșit, urmează să aflăm în curând, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”. Ca de fiecare dată, și la Insula Iubirii 2018 patru cupluri care au relații de lungă durată, însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Vezi șiCe s-a întâmplat cu Maria și Cosmin de la “Insula Iubirii” după încheierea emisiunii

Vezi șiUna dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii a devenit mămică

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter