Cine o să moștenească averea de 25 de milioane de dolari a lui Avicii

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 20 decembrie 2018, 15:59
S-a aflat cine o să îi moștenească averea lui Dj Avcii! La luni bune de la moartea artistului suedez, părinții DJ-ului, Klas Bergling și Anki Liden, vor fi cei care vor intra în posesia averii de 25,5 milioane de dolari, potrivit presei suedeze.

Dj Avicii nu a lăsat vreun testament

Avicii

Chiar dacă Dj Avicii nu a lăsat vreun testament, conform legilor din Suedia averea revine automat părinților, deoarece acesta nu a fost căsătorit și nu a avut nici copii.

Avicii, pe numele său Tim Bergling, a fost găsit mort în Muscat, Oman, după ce s-a sinucis într-un hotel de lux, pe 20 aprilie 2018. În  scurta sa carieră, Avicii a avut câștiguri fabuloase, strângând peste 24 de milioane de euro doar în 2014. Avicii încasa și 250.000 de euro pe noapte la show-urile sale. În mai multe interviuri, artistul a precizat că pentru el nu câștigurile materiale sunt importante, ci muzica pe care o produce.

În luna august, presa externă informa că locuința lui Avicii a fost vândută în secret pentru 17,5 milioane de dolari, la patru luni, de la moartea DJ-ului.

Sursă foto: Hepta.ro

Sursă video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter