Cine este și cum arăta primul soț al Anamariei Prodan

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 12 iulie 2018, 16:52
Anamaria Prodan este căsătorită de 10 ani cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, însă înainte de acest mariaj, Anamaria a mai ajuns la altar o dată, însă foarte puțină lume știe cine este și cum arată primul său soț.

Primul soț al Anamariei Prodan Reghecampf face parte tot din lumea sportivă, la momentul respectiv fiind jucător de baschet. Pe numele său Tiberiu Dumitrescu, acesta i-a fost alături Anamariei până în 2007, cei doi având împreună două fete: Rebecca, de 19 ani, și Sarah, de 18 ani: „Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”,  – a povestit în trecut Tibi Dumitrescu pentru Libertatea.

Anamaria Prodan nunta cu primul sot, Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan și primul soț, Tibi Dumitrescu

Anamaria și primul său soț au rămas în relații foarte bune și după divorț: „Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat».  Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea” – declara Anamaria Prodan în trecut.

La doar un an după pronunțarea divorțului de primul soț, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu fotbalistul Laurențiu Reghecamp. Ana și Laur au mai fost împreună în trecut, chiar în anul 2007, înainte de a-l cunoaște și a se căsători cu Tibi Dumutrescu, însă la vremea respectivă se pare că ceva nu a funcționat cum trebuie între cei doi.

Anamaria si Laurentiu

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiețel care-i poartă numele tatălui și este alintat Bebeto de către familie, în vârstă de 9 ani. Pe de altă parte, Reghe mai are un băiat din prima căsnicie pe nume Luca, în vârstă de 17 ani.

Citește și – Cătălin Cazacu a avut o relație cu Brigitte Sfăt chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase

Citește și – Roxana Ciuhulescu a publicat prima imagine cu bebelușul. Ce mesaj emoționant a transmis aceasta

Sursă foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter