Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 decembrie 2018, 13:06
Radu Vâlcan a devenit duminică tătic pentru a doua oară alături de soția sa, Adela Popescu. Însă, ceea ce mai puțin știm despre carismaticul prezentator TV este că nu se află la prima căsătorie. Cu toate că acest amănunt a fost mai puțin evidențiat de-a lungul timpului, iată că Radu a mai fost însurat o dată.

Radu Vâlcan a fost căsătorit în urmă cu aproximativ 20 de ani, însă prima sa soție nu făcea parte din lumea mondenă. Pe numele său Tereza, aceasta era o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani. În 2007, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord.

Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Cu toate că inițial prima soție a lui Radu Vâlcan a ales să-i păstreze numele, aceasta s-a căsătorit trei ani mai târziu cu un grec pe nume Dimitris Tranakas, directorul unei companii de advertising din Romania, și i-a preluat numele.

Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a declarat cu mult timp în urmă că despărțirea de prima soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună: „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter