Cine este și cum arată noua iubită a lui What’s Up

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 septembrie 2019, 11:10
What’s Up are o nouă iubită la nici o lună după ce a făcut anunțul că a divorțat de soția sa, Simina. Este vorba despre o tânără care are legătură, de asemenea, cu muzica și, se pare, se cunoaște și cu fosta sa soție.

UPDATE. Reacția Siminei după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită. Întrebată ce părere are despre noua relația a lui What’s Up, Simina, fosta lui soție a spus pentru emisiunea ”Vorbește lumea”: ”Fiecare trebuiue să comenteze pentru el. Din fericire eu nu îl mai reprezint pe el, mă reprezint pe mine”. Ce a simțit Simina când l-a văzut pe fostul soț cu altă femeie? ”Contrar așteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri”, a spus ea. Simina susține că știa despre noua relație a lui What’s Up.

Noua parteneră a lui What’s Up se numește Alice Badea, are 33 de ani, este violonistă, profesoară de muzică și co-fondator a două școli private de muzică din Capitală. Aceasta a colaborat cu artiști precum Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO, dar a avut ocazia să se intersecteze și cu Whats Up, ba chiar Simina se pare că le-a făcut cunoștință și a adus-o în echipă: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat persoane din anturakul artistului pentru relatează click.ro.

What’s Up si noua iubita Alice Badea

Alice Badea a făcut câteva declarații despre relația cu What’s Up într-un interviu acordat pentru Antena Stars: „Pot să spun că în inima mea s-a clădit ceva de-a lungul timpului, dar în momentul de faţă nu s-a dezvoltat nimic la modul ăla. Ăsta e un început şi nu ştii niciodată ce se intamplă. Mă impresionează cu sinceritatea lui. Este cel mai sincer om pe care îl cunosc… Nu ne facem planuri, suntem prieteni, colegi şi restul e după cum bate vântul”, – a transmis noua iubită a lui What’s Up.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter