Cine este Ovidiu Buta de la America Express 2023. A lucrat cu nume sonore de la Hollywood, ca Alessandra Ambrosio sau Kanye West

De Raluca Vițu, pe

America Express 2023 a debutat în forță pe micile ecrane. Îndrăgitul reality show de la Antena 1 a avut marea premieră pe 15 ianuarie, dând startul unei curse uluitoare în centrul Mexicului.

Concurenții care au pornit în încercarea vieților lor sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Prima întrecere din acest sezon i-au adus pe linia de sosire pe Ovidiu Buta și colegul său,  directorul artistic, Joaquin Bonilla.

Cine este Ovidiu Buta de la America Express 2023?

Ovidiu Buta activează de mulți ani în domeniul modei, fiind unul dintre cei mai apreciați stiliști și critici de modă din România. De-a lungul timpului, Ovidiu Buta a lucrat cu nume importante de la Hollywood, precum Kanye West, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Tony Ward sau Sebastian Stan.

Citeşte şi: Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

„După America Express viața nu o să mai fie la fel!”

Stilistul a primit cu brațele deschise provocarea America Express. Din dorința de a experimenta lucruri noi și a a-și testa limitele, Ovidiu Buta a pornit la drum, împreună cu ceilalți concurenți, într-o incredibilă cursă ce, cu siguranță, va rămâne în memoria tuturor multă vreme.

„Această experiență este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere de tot ce am trăit până acum, rău sau bun” –  a declarat stilistul, la Antena 1.

Citeşte şi: Cine este Melinda de la America Express 2023. Cu ce se ocupă soția lui Puya și cum a început povestea lor de dragoste

Ovisiu Buta a urmprit sezoanele anterioare ale show-ului. Dar nu s-a așteptat niciodată la ceea ce a văzut, pe viu, în competiție. Criticul de modă s-a pregătit psihic pentru această provocare și a întâmpinat-o cu bucurie și curaj.

„Când te uiți la TV, America Express nu pare un show făcut între două hoteluri. Dar nici nu credeam că va fi între două camionete sau două case care stau să cadă pe noi! Am învățat să trăim, să dormim, să mâncăm, să ne spălăm în camionete! Din trei mașini luate la autostop, două erau camionete”, a mai povestit Ovidiu Buta.

Citeşte şi: Cine este Joaquin Bonilla de la America Express 2023. Are o afacere de succes în România, unde s-a stabilit în urmă cu 20 de ani

Stilistul este mereu preocupat de aspectul fizic. Și a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani cum reușește să-și mențină look-ul fresh și ce ritualuri de îngrijire are. Ovidiu Buta a recunoscut că apelează si la ajutorul medicilor esteticieni uneori. Doar atunci când vrea să beneficieze de o curățare a tenului mai profundă.

Citeşte şi: Cele mai amuzante afirmații ale concurenților „America Express” în prima zi pe Drumul Aurului: „Mi-ai stricat cariera cu dulcegăriile astea”

  „Curățare și hidratare, acesta este ritualul meu de ani. Atât dimineața, cât și seara am ritualul meu de curățare a feței. Evit scruburile faciale și nu mă despart niciodată de cremele mele care hidratează și matifiază în același timp, dar și crema pentru noapte.

Merg cu încredere la medicul estetician, de două trei ori pe an. Atât pentru curățarea în profunzime a tenului cât și pentru o hidratare profundă pe care nu o pot obține niciodată cu ajutorul cremelor. Nu sunt fan botox, cum nu sunt nici fan al părului vopsit la bărbați”, a dezvăluit Ovidiu Buta, potrivit wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter