Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la „Ferma”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 aprilie 2019, 14:48
Matei Negrescu este noul concurent de la Ferma. Acesta a intrat în emisiune alături de Ioana Filimon, cea care fusese eliminată din competiție în urma duelului cu Geanina Ilieș de acum câteva săptămâni.

Matei Negrescu nu este chiar străin de micile ecrane, acesta participând în trecut la două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, difuzată pe Antena 1. Tânărul chipeș a jucat rolul de ispită masculină și a reușit cu ușurință să-și câștige admiratoare atât din rândul concurentelor, cât și din rândul telespectatoarelor.

Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la "Ferma"

Matei Negrescu se bucură din plin de carismă, drept dovadă, la un moment dat a fost numit „ispita supremă”, titlu câștigat datorită faptului că cele mai multe concurente, dar și concurenți, se temeau de șarmul său și de calitățile sale de cuceritor, care le-ar fi putut strica relațiile. Proaspăt intrat în Ferma, Matei Negrescu a reușit să puncteze un sărut pasional cu Ioana Filimon, dar și să strice strategiile celorlalți concurenți, toți încercând să îl atragă în echipa lor.

Matei Negrescu este la bază actor și fotomodel și s-a făcut remarcat în mai multe reclame de televiziune alături de Alice Peneacă.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter