Chris Pratt și fiica lui Arnold Schwarzenegger, cel mai nou cuplu de la Hollywood

De Oana Savin, pe
Chris Pratt și Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger formează cel mai nou cuplu de la Hollyowood, la un an după ce actorul a încheiat relația cu Anna Faris.

Starul din „Jurrasic World” iese tot mai des în public cu noua lui iubită. Ultima dată au fost văzuți la un picnic în Santa Barbara, California, luna trecută, iar pe chipurile lor se putea citi fericirea.

Se pare că cei doi s-au cunoscut prin intermediul Mariei Shiver, mama lui Katherine, care îl cunoaște de mult timp pe starul din „Gardienii Galaxiei”.

Potrivit unor surse citate de Huffington Post, Pratt este „exprem de fericit” în noua sa relație.

Această relație este de abia la început, dar acel picnic nu a fost prima lor întâlnire. Au ieșit de mai mult eori împreună și vorbesc zilnic de două luni”, a declarat sursa citată.

Chris se concentrează pe lansarea noului său film și pe fiul său Jack, dar când are puțin timp liber îl petrece cu Katherine”, a spus o altă sursă.

Chris Pratt și Anna Faris, care au un fiu în vârstă de cinci ani, au anunțat că se despart după o căsnicie de opt ani, în luna august a anului trecut.

Christopher Michael Pratt, în vârstă de 39 de ani, este un actor american. El a jucat în filme precum Wanted, Moneyball, The Five-Year Engagement, Zero Dark Thirty, Delivery Man și Her. În 2014 a jucat în blockbusterele The Lego Movie și Guardians of the Galaxy. În același an, Pratt a ocupat poziția a doua în lista Sexiest Men Alive (Cel mai sexi bărbat în viață), a revistei People. În 2015 a avut rolul principal în filmul Jurassic World, continuarea francizei Jurassic Park.

Citește și: Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

Citește și: Robbie Williams, noi probleme de sănătate. Ar putea suferi de sindromul Asperger

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter