Chef Joseph Hadad, dus de urgență la spital

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 februarie 2020, 16:13
UPDATE 13:40: Potrivit surselor apropiate lui Hadad, chef-ul a suferit o cădere a tensiunii. În urma analizelor, medicii i-au recomandat să se mai menajeze și să își elibereze programul.

UPDATE: Surse apropiate chef-ului au declarat pentru Unica.ro că Hadad nu a suferit un infarct, iar starea lui este stabilă. În prezent este supus unor analize amănunțite.

Chef Joseph Hadad, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat de urgență la spital după ce ar fi suferit un infarct. Celebrului chef i s-a făcut rău, iar o ambulanță a fost chemată la locuința acestuia.

În prezent nu se știe care este starea lui Joseph Hadad.

Cine este chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad are în spate peste 40 de ani de experiență în bucătărie. Acesta este considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale. Vocația pentru arta culinară a apărut în adolescență și și-a dedicat viața pasiunii de a găti. Talentul și preparatele sale vorbesc pentru el.

Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania. Acesta a venit la PRO TV ca jurat în emisiunea Master Chef după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au plecat la Antena 1 să prezinte Chefi la cuțite.

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter