Charlie Sheen nu își mai permite să plătească pensie alimentară copiilor

De Oana Savin, pe
Actorul american Charlie Sheen nu trece prin cea mai bună perioadă, el cerând unor judecători să micșoreze suma pe care trebuie să o plătească copiilor săi pentru pensia alimentară, susținând că averea sa s-a micșorat considerabil.

Sheen a adeclarat că are dificultăți când vine vorba de plata pensiei alimentare către cei patru copii ai săi pe care îi are cu actrițele Denise Richards și Brooke Mueller.

Starul în vârstă de 52 de ani insistă că nu poate plăti pensia alimentară deoarece nu „își poate găsi un loc de muncă stabil și a fost trecut pe lista neagră a industriei de divertisment”, relatează Fox News.

Acesta a explicat că a suferit o reducere considerabilă a câștigurilor și trece printr-o „criză financiară”.

Citește și: Leonardo DiCaprio va investi într-o companie de încălțăminte prietenoasă cu mediul

Sheen s-a căsătorit cu Richards în 2002 și s-au separat în 2006. Cei doi au împreună doi copii, Sam (14) și Lola (13).

A urmat căsătoria cu Mueller în 2008, însă nici aceasta nu a rezistat și au divorțat în 2011. Au împreună doi băieți gemeni, Max și Bob în vârstă de 9 ani.

De asemenea, Charlie mai are o fată în vârstă de 33 de ani, Cassandra Jade Estevez, dintr-o relație cu iubita sa din liceu, Paula Speert.

Sheen nu a fost întotdeauna lipsit de noroc. Actorul, care provine dintr-o familie de la Hollywood, era cel mai bine plătit actor de televiziune în anul 2010, ajungând să câștige și 1.8 milioane dolari pe episod în serialul „Doi bărbați și jumătate”.

Citește și: Modelul canadian Zombie Boy s-a sinucis. Lady Gaga este devastată!

Însă, el a fost curând concediat și trimis la reabilitare și înlocuit în serial cu Ashton Kutcher.

În luna februarie, Sheen și-a scos la vânzare proprietatea din Beverly Hills care are șapte dormitoare și șapte băi, pentru aproape 10 milioane dolari.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter