Ce ținută a purtat Jill Biden la învestirea lui Joe Biden în funcția de președinte al Americii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 14:10
Jill Biden a devenit ieri Prima Doamnă a Statelor Unite după ceremonia de învestire a soțului ei, Joe Biden, în funcția de președinte SUA. Pentru ceremonie, aceasta a ales o ținută care să transmită un mesaj puternic. 

Jill Biden, în vârstă de 69 de ani, a apărut la brațul soțului ei în Ziua Inaugurării într-un superbă ținută albastră, marca Markarian. Rochia, cu corset din sifon și fustă festonată, a fost accesorizată cu un colier de perle și cristale Swarovski. Pardesiul a avut guler și manșete de catifea, într-o nuanță mai închisă de albastru. Întreaga ținută a fost asortată cu o mască din mătase.

Citește și: Ce au în comun Carmen Iohannis și prima doamnă a Americii?

„Decolteul este împodobit manual cu perle și cristale Swarovski într-un model floral delicat. Aceleași cristale Swarovski împodobesc haina și rochia, reflectând subtil lumina”, potrivit reprezentanților brand-ului. 

În picioare, Jill Biden a avut niște pantofi Jimmy Choo. Masca era din mătase, creație tot Markarian.

Designerul Alexandra O Neill a transmis că se simte „incredibil de onorată” pentru că a putut fi „o mică parte dintr-un moment istoric”, se arată în comunicatul mărcii din New York.

Piesele personalizate au fost realizate de echipa lui O’Neill în districtul de îmbrăcăminte din New York și au fost finisate manual în studioul ei din West Village.

Citește și: Joe Biden și Kamala Harris, desemnați personalitățile anului 2020 de către revista TIME

Albastrul marin a fost ales de Prima Doamnă pentru a transmite un mesaj puternic într-una dintre cele mai importante momente din viața sa.

„Culoarea a fost aleasă pentru că semnifică încredere şi stabilitate”, se mai precizează în comunicatul transmis de brand, potrivit harparsbazaar.com.

Intră în GALERIA FOTO să vezi ținuta aleasă de Jill Biden în Ziua Inaugurării.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter