Artista Cassie este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Joi, 10 decembrie, Cassie (34 de ani) a dezvăluit că ea și soțul ei, antrenorul de fitness Alex Fine (37 de ani), vor deveni părinți pentru a doua oară.

Cântăreața a dat naștere primului lor copil în urmă cu un an, pe 6 decembrie, în Los Angeles, California, dezvăluia atunci TMZ, citat de Entertainment Tonight.

Artista Cassie este însărcinată cu al doilea copil

Cuplul mai are, așadar, o fiică, Frankie, în vârstă de un an. Artista a făcut anunțul celei de-a doua sarcini publicând un videoclip în care fiica lor ascultă bătăile inimii surioarei sau frățiorului ei mai mic.

„Va urma curând …”, a scris solista în descriere. La începutul săptămânii acesteia, perechea a organizat petrecerea aniversară a fiicei lor Frankie. „La mulți ani, celei mai deștepte, fericite și frumoase fetițe pe care o cunosc!!

Ești cea mai mare binecuvântare a noastră și este o onoare să te privesc crescând și învățând noi lucruri în fiecare zi. Mulțumim și pentru râsul tău neîncetat. Abia aștept să-ți sărbătoresc frumosul suflet an de an. Îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă. Te iubesc peste puterile inimii mele.”

Cassie și Alex și-au făcut relația publică la finalul lui 2018 și s-au căsătorit în septembrie 2019, cu două luni înainte să devină părinți pentru prima dată.

Înaintea relației cu Alex, solista a format un cuplu cu rapperul P. Diddy (51 de ani). În ianuarie 2019, o sursă mărturisea pentru ET că artistul s-a simțit trădat după ce a aflat că solista l-ar fi înșelat cu Alex.

Mai mult decât atât, Diddy l-ar fi angajat ca antrenor personal pentru artistă, tot el plătind ședințele ei cu acesta. În iunie 2019 însă, Diddy a felicitat-o pe Cassie publicând o imagine cu ea și cu Alex pe contul său de Instagram. „Felicitări, Cassie și Alex”, a scris rapperul. „Vă doresc doar iubire și multă fericire.”

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Candice King din „Jurnalele Vampirilor” a născut al doilea copil

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Ce-și dorește Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, după ce și-a pierdut sora, mama și tatăl?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter