Ce spune Andreea Marin despre operațiile estetice

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) a fost, este și va continua să fie o femeie frumoasă, însă nu datorită operațiilor estetice. Jurnalista a avut întotdeauna trăsături armonioase și a acordat o atenție deosebită întreținerii frumuseții sale naturale.

Ce spune Andreea Marin despre operațiile estetice

Deși majoritatea vedetelor sunt adeptele operațiilor estetice, Andreea Marin este împotriva lor. Întrebată cum ar reacționa dacă fiica ei, Violeta, și-ar dori să apeleze la o astfel de intervenție, jurnalista a declarat la Antena Stars: „Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un NU”.

„N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16, 17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mai declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Spynews.

Jurnalista n-are motive de îngrijorare, însă, căci fiica ei este superbă. Imagini cu Violeta găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Corina Caragea a debutat în televiziune în emisiunea „Surprize, surprize”. În ce relații au rămas știrista și Andreea Marin

Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

„Nu aș putea spune că am secrete (n.red.: de frumusețe). Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, mai spunea prezentatoarea TV în trecut.

Violeta este fiica Andreei din mariajul cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Primul soț al jurnalistei a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. După divorțul de acesta, prezentatoarea TV s-a recăsătorit cu Ștefan, de care a divorțat în 2013. Din 2014 până 2017, Andreea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk. De mai bine de 5 ani, jurnalista formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (37 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter