Hi-Q a lansat un nou videoclip pentru piesa “Soare”

De Diana Zagrean, pe

Regizat de către actorul Dragoș Bucur – soțul Danei Nalbaru – clipul spune în cuvinte, atât la propriu, cât și la figurat, povestea de viață a celor trei membrii componenți.
Noul videoclip Hi-Q este de o simplitate emoționantă. Membri trupei afișează cu dezinvoltură povestea de viață a fiecăruia, reală, palpabilă și astfel împărtășesc publicului câte ceva din viața din spatele cortinei.

Cei trei scot la lumină prin imaginile din videoclipul „Soare” ceea ce este cel mai important pentru ei și pentru noi toți: o familie fericită, o iubire împlinită, o eternă căutare a dragostei reale, o prietenie care rezistă peste ani.

Prin acest videoclip trupă continuă să surprindă datorită noului sound lansat o dată cu albumul „Când zâmbești” în luna aprilie a acestui an, un sound care arată maturizarea și evoluția muzicii Hi-Q. Dar mai mult decât atât, Mihai, Dana și Florin reușesc să aducă din nou în centrul atenției acele lucruri pe care mulți dintre noi, prinși în vrajă activităților zilnice uităm să le apreciem.

Balada „Soare” ne trimite cu gândul la iubire, prietenie, familie. O melodie la fel de frumoasă și de caldă precum soarele de iulie.

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter