Hi-Q, concert aniversar 17 ani de cariera

De Unica.ro, pe

Hi-Q nu se dezic! In fata a 7000 de oameni, Dana, Mihai si Florin s-au bucurat de un succes imens la concertul aniversar «#hiq17ani».
Marcand 17 ani de cariera, Hi-Q au celebrat momentul printr-un concert aniversar, gazduit duminica, 4 august, de Megadiscoteca Tineretului din Costinesti

Incepand cu ora 3 am, peste 7000 de oameni au cantat, cuvant cu cuvant, hit-uri care ne-au marcat copilaria si adolescenta – «Razna», «Gasca mea», «Totul va fi bine», «Un minut», «Buna dimineata, te iubesc» – sunt doar cateva dintre piesele care nu lipsesc nici acum din playlisturile de party.

Chiar daca, in cei 17 ani de activitate, Hi-Q a avut peste 1000 de concerte, momentul aniversar i-a emotionat maxim pe Dana, Florin si Mihai. Fiecare a simtit nevoia sa multumeasca publicului:

Florin Grozea – “Exact acum 17 ani eram tot la mare… Eram niste pusti cu vise mari, nici nu ne imaginam ca peste 17 ani vom fi tot aici, cantand piesele noastre impreuna cu atatia oameni fericiti la un loc.

Dana Nalbaru – “E incredibil cata energie am primit in seara asta de la miile de spectatori care au cantat in cor fiecare vers din “Razna”, “Gasca mea”, “Totul va fi bine”, “Un minut”…Sunt emotionata maxim si realizez ca n-au trecut degeaba cei 17 ani”.

Mihai Sturzu – “Va multumim pentru acesti 17 ani pe care i-am trait impreuna, ii aveti pe scena pe cei mai fericiti oameni din lume, iar povestea noastra continua!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter