Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru fiica ei, Ana Violeta

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (46 de ani) are o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu actorul, artistul și prezentatorul TV Ștefan Bănică Junior (53 de ani). De 5 ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani). Recent, pentru Antena Stars, Andreea a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiica ei.

Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru fiica ei, Ana Violeta

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la Surprize! Surprize!, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a mai spus prezentatoarea.

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, Andreea Marin a dezvăluit domeniul de care este atrasă fiica ei la acest moment. „Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îți dau replici mature la care nu te aștepți sau acționează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de … drepturi contractuale și l-a găsit, la Harvard!”, a povestit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior, fotografie rară din vacanță. Cum a fost surprins cuplul

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

„Și face asta în timpul ei liber, e pasionată și mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat. M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani și ceva, poate e o căutare, poate e mai mult. Oricum, a-ți cunoaște drepturile în viață e esențial. Așa că m-am bucurat!”, a mai spus prezentatoarea.

În martie 2021, în Podcastul lui Damian Drăghici, întrebată ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea Marin a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter