Ce s-a întâmplat cu Maria și Cosmin de la „Insula Iubirii” după încheierea emisiunii

De Unica.ro, pe
Unul dintre cele mai controversate cupluri de anul trecut, de la "Insula Iubirii", a fost cuplul Maria - Cosmin. Cei doi au venit în emisiune pentru a-și testa relația, pentru că Maria îl bănuia pe Cosmin că vorbește și cu alte fete, cu toate că își dorea foarte mult să se căsătorească cu el.

De fapt, unul dintre visurile Mariei fusese, încă din copilărie, să se căsătorească până la 30 de ani. Tânăra a considerat că timpul o presează, având în vedere că anul acesta, în 2018, urma să împlinească această vârstă, drept urmare s-a înscris în emisiune, în speranța că iubitul ei o va cere în căsătorie la finalul show-ului.

Actriță în viața reală, Maria a plâns, a suferit și, la final, s-a răzgândit… pe „Insula Iubirii”. Chiar dacă ea însăși mai avea puțin și cădea în ispită, Maria a fost convinsă că iubitul o va trăda în Thailanda. După ce a făcut un adevărat spectacol al tristeții pe insulă – și mulți au acuzat-o că face acest lucru doar pentru că este actriță și vrea să iasă în evidență – tot ea s-a răzgândit și a luat decizia de a părăsi show-ul.

Citește șiUna dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii a devenit mămică

Citește șiDee Dee de la Insula Iubirii și-a schimbat radical look-ul! Vezi cum arată acum

Dacă iubitul nu a cerut-o de mireasă, l-a cerut ea pe el

Cosmin, iubitul ei marinar, a declarat că nu a înșelat-o nici înainte de emisiune, nici în cadrul emisiunii, dar că pur și simplu nu se simțea pregătit de însurătoare. După aproape 7 ani împreună, pe Cosmin avea să-l aștepte o surpriză de proporții la ieșirea din emisiune.

În ultimul episod în care cei doi au apărut, Maria s-a îmbrăcat în rochie de mireasă și s-a hotărât să-l ceară ea de soț pe Cosmin, astfel încât să-și realizeze visul și la 30 de ani să fie măritată… Numai că planurile ei nu au funcționat întocmai cum și-ar fi dorit ea și, cu toate că au plecat logodiți de pe „Insula Iubirii”, Maria și Cosmin nu s-au căsătorit nici până în ziua de azi.

„A fost o experienţă extraordinar de frumoasă. Eu nu o să mai fiu ce eram… M-a speriat gândul că-l pierd şi mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare în comportamentul meu. Încerc să mă controlez şi învăţ în fiecare zi să mă controlez. Chiar fac eforturi. Am înţeles că nu trebuie să te căsătoreşti neapărat înainte de 30 de ani”, mărturisea anul trecut Maria.

Relația lor continuă și în prezent, dar numai Cosmin știe când sau dacă va dori să se căsătorească cu Maria, având în vedere că cererea (mai puțin tradițională) în căsătorie a avut loc deja.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter