EXCLUSIV. Ana Morodan: „Lumea mă întreabă ce fac ca job!“. Ce le răspunde vedeta

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Influencerul Ana Morodan este jurat-detectiv în emisiunea „Masked Singer“ de la Pro Tv. Am vorbit cu Morodan despre feminism, cum încurajăm femeile să spună lucrurilor pe nume și despre... meseria ei. Vezi clipul video de mai sus!

Primesc aproape zilnic mesaje de la femei care îmi spun că datorită mie au reușit s-și lase jobul. Poate că nu datorită mie, ci spiritului pe care eu îl induc“, ne spune influencera Ana Morodan în interviul video.

Să fii femeie puternică e ca un cuțit cu două tăișuri. Pe de o parte, emasculezi foarte ușor bărbații care nu știu să fie masculi alfa. Pe de altă parte, pe partea de business, nu mă poți juca“, adaugă ea.

Trebuie să înțelegem ca femei că nu e nici o competiție și că nici una nu e urâtă sau proastă. Femeile sunt niște ființe extraordinare, iar bărbații au alte calități. Să fii vocală și să vorbească, nu înseamnă să fie agresivă. Lumea mă întreabă: – Ce faci ca job?. – Sunt Ana Morodan!“, povesteștește vedeta.
Prin propriul exemplu o să reușesc să inspir mai multe femei. Cred foarte mult în puterea femeii și îmi place să fiu femeie. Orice femeie are dreptul să fie fericită și să-și spună părerea – doar să nu-i fie frică.“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter