Ce părere avea Viviana Sposub despre George Burcea când l-a cunoscut

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) și George Burcea (34 de ani) formează un cuplu din august 2020. Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, de la Pro TV.

Ce părere avea Viviana Sposub despre George Burcea când l-a cunoscut

În cadrul unui interviu oferit recent, Viviana a dezvăluit care a fost prima ei impresie despre actor.

„Tot ce e mai rău știam despre el. Aveam cea mai proastă părere despre el, deși nu-l cunoscusem niciodată. A fost prima dată când l-am întâlnit (n.red.: la „Fermă”). Amuzant e că erau câteva concurente care nu-l recunoscuseră, și zic: «A, nu știți? Stați să vă zic eu, a făcut, a dres». L-am prezentat destul de rău. (…) Am fost foarte reticentă, dar, cu toate astea, contextul în care l-am întâlnit l-a «dezbrăcat» de toate măștile. L-am cunoscut un om simplu, mega muncitor, ambițios, foarte cald, foarte săritor”, a povestit Viviana Sposub, în podcastul „La fix cu Fere”.

În martie 2020, George Burcea s-a separat de artista Andreea Bălan (37 de ani), după o relație de 4 ani și jumătate și o căsnicie de doar câte luni. Actorul și solista au împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

Deși Viviana și George au devenit un cuplu după aproape jumătate de an de la separarea actorului de Andreea, perechea a fost și încă mai este ținta comentariilor răutăcioase.

„La început a fost destul de greu. M-a luat prin surprindere. M-a lovit din plin. Acum m-am obișnuit. Mă simt așa cum s-ar simți orice om. Este un lucru deranjant cu care trebuie să ne obișnuim”, a mai spus Viviana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter