Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici soțului ei, Andrei Neacșu

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, găzduită de artista Oana Radu, Ilinca Vandici a spus ce nu i-ar putea ierta soțului ei. Prezentatoarea TV și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din octombrie 2017. Cuplul are împreună un fiu, Zian, în vârstă de 4 ani.

Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici soțului ei, Andrei Neacșu

„Violența m-ar face să pun capăt, repet, nu este cazul meu. Doamne ferește, nu aș accepta așa ceva niciodată. Nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul acesta. În al doilea rând, respectul. Dacă aș simți că nu mai sunt respectată, iar asta înseamnă multe”, a declarat Ilinca Vandici.

În continuarea aceluiași interviu, prezentatoarea a mărturisit că nu-i verifică telefonul soțului.

„Nu, nu verific. Într-o relație anterioară am verificat. Merg pe premisa: «Dacă o să cauți, vei găsi». (…) Nu mă refer la chestii nasoale, mă refer la orice chichiță. Am foarte mare încredere în el și el foarte mare încredere în mine. Niciodată nu mi-a înșelat încrederea și atunci nu simt nevoia”, a spus.

„Nu a stat niciodată cu mine cu telefonul întors. Îi știu parola de la telefon, dar nu simt nevoia să verific. Plus că asta ar însemna o totală lipsă de încredere față de mine, de relația noastră și, nu în ultimul rând, față de el. Lucru care nu există în relația noastră”, a completat.

„A existat în trecut, pentru că am trecut prin multe, ca oricine, de altfel, și atunci mi se dădeau motive de a căuta și căutam, dar erau motivele vizibile. El e super transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde e. Nu a existat vreodată să zică că e undeva și, de fapt, să fie altundeva”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

Florin Grozea ex-Hi-Q, atac dur la adresa Ilincăi Vandici: „Doamna este suferindă!”

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Ilinca Vandici ne-a spus care sunt fobiile ei, la Unica Urban Party

În martie 2022, însă, Ilinca a stârnit un val de reacții negative după ce, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, a spus că i-ar ierta orice soțului.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult, avem o relație extrem de frumoasă, deschisă, bazată pe multă comunicare, înțelegere și toleranță. (…) Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele prin parc. Bărbatul e bărbat, trebuie să rămână așa. Că are momentele lui cu copilul, e treaba lor. O să aibă și de-acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu l-oi duce eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul. N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter