Ce mesaj a transmis Andreea Marin de ziua sa de naștere: „Barza nu a reuşit să…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 12:43
Pentru Andreea Marin luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an și nu doar datorită sarbătorilor, ci și grație faptului că este luna în care s-a născut și, totodată, a adus-o pe lume pe Ana Violeta, fetița sa și a lui Ștefan Bănică Jr, în vârstă de 10 ani.

Andreea Marin împlineşte astăzi 43 de ani și cu această ocazie îndrăgita vedetă a ținut să le transmită fanilor și prietenilor săi virtuali un mesaj și să impărtășească cu aceștia emoțiile resimțite în cea mai frumoasă zi din an:

Barza nu a reuşit să mă aducă, din cauza gerului năprasnic. Aşa că am sosit în sacul lui Moş Crăciun, renii au oprit sania puţin mai devreme de Ajun, la poarta părinţilor mei. Sunt 43 de ani de atunci. Pe acest drum, mulţi oameni buni mi-au fost aproape. Cu o vorbă bună, cu o povaţă, cu o mângâiere, un zâmbet, o mână de ajutor la nevoie, un sprijin în clipele de grea cumpănă… Vă mulţumesc tuturor! Mulţi ani şi buni, dragii mei, şi sărbători cu lumină în suflete! Sănătate şi dragoste!”, – a scris Andreea Marin conturile de socializare.

Andreea Marin

Acum, când pășește cu încredere către o nouă vârstă, Andreea Marin poate trage linie și se poate considera o femeie împlinită și fericită, cu atât mai mult cu cât anul acesta i-a adus o nouă poveste de dragoste cu un bărbat care, se pare, i-a adus, în sfârșit, zâmbetul și liniștea de care atât avea nevoie. Este vorba de Adrian Ionuţ Brâncoveanu, consulul României în Libia, un tânăr de doar 32 de ani.

Citește și – Andreea Marin, blondă. Crezi că o avantajează culoarea?

Citește și – Andreea Marin în costum de baie la 42 ani!

Sursă Foto: Facebook, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter