Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta se menține de ani buni la aceeași greutate

De Unica.ro, pe

De câțiva ani buni, Teo Trandafir reușeste să se mențină într-o formă foarte bună. Vedeta de televiziune a slăbit considerabil în 2014, după o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci nu s-a mai îngrășat.

Pentru că și-a micșorat stomacul, vedeta este nevoită să mănânce încet, cantități foarte mici de mâncare.

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata”, a mai explicat Teo, pentru Wowbiz.

Vedeta de televiziune mănâncă prânzul la locul de muncă și, în cazul în care i se mai face foame pe parcurs, apelează la pufuleți.

„Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mai spus Teo Trandafir.

Citeşte şi: Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte de peste 10 ani

Citeşte şi: Cum arată vila de vacanță a Andreei Marin

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Legat de poftele de dulce, Teo spune că doar gustă din dulciuri, iar apoi își distrage atenția cu altceva, pentru a nu cădea în ispita de a face vreun exces.

„Dacă vrei să mănânci o bomboană de ciocolată, dar ai multe în frigider, iei bomboana, o bagi în gură şi ieşi pe uşă, asta ca să nu te mai tenteze şi a doua oară”, a completat Teo.

Teo Trandafir a recunoscut că are și un fel de mâncare preferat, căruia nu-i poate rezista. Este vorba despre pizza. Teo își prepară singură pizza, pentru a avea controlul caloriilor, și obișnuiește să folosească în locul blatului felii de vinete.

„Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a precizat Teo Trandafir.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter