Ce legătură este între fiul lui Ștefan Bănică Jr. și fiica lui Cătălin Crișan

De Unica.ro, pe

Radu Ștefan Bănică (18 ani), fiul lui Ștefan Bănică Jr. și Daria Crișan (20 ani), fiica lui Cătălin Crișan, nu au în comun doar părinți celebri în lumea artistică din România. Cei doi au moștenit talentul taților lor faimoși, sunt pasionați de muzică și teatru și, foarte curând, vor avea și o colaborare pe plan profesional.

Radu Ștefan cochetează de ani buni cu teatrul, iar în ultimele luni, publicul din România l-a putut urmări în emisiunea de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”, unde a intrat cu foarte multă ușurinșă în pielea personajelor pe care trebuie să le imite. Radu a intrat anul trecut la UNATC.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său care s-a declarant extrem de mândru de Radu.

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan. care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie. Aşadar, suntem la a treia generaţie a familiei Bănică care urmează acelaşi drum şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu voi ! Îi mulţumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriţa Delia Nartea, cu care Radu Ştefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii şi adolescenţi, unde Delia investeşte pasiune, răbdare şi dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări şi tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Şi nu uitaţi că de voi depinde schimbarea mentalităţii în această ţară!”, a scris Ştefan Bănică Jr., la momentul respectiv, într-un mesaj pe Facebook.

Citeşte şi: Ce a rugat-o Nelu Ploieșteanu pe fiica sa înainte de a fi intubat

Citeşte şi: Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Citeşte şi: Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea „Acces Direct”. Cine i-a luat locul

Citeşte şi: Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Daria Crișan studiază muzica din copilărie și este și ea studentă la UNATC. Fata celebrului Cătălin Crișan a intrat la Facultatea de Medicină, dar a decis ulterior să o ia și pe urmele tatălui ei și să studieze muzica, actoria și dansul.

Daria și Radu se cunosc, sunt prieteni pe rețelele sociale și se pare că ar urma să facă o piesă împreună.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter