Ce făcea Lavinia Pîrva în timp ce Ștefan Bănică și fiul său cântau pe scenă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 decembrie 2019, 11:50
Ștefan Bănică și fiul său, Radu, au cântat împreună pe scena Sălii Palatului, pe data de 13 decembrie 2019. În tot acest timp, Lavinia Pîrva avea propria activitate care, cu sigurantă, a fost pe placul tuturor.

Ștefan Bănică și fiul său, Radu, au cântat pentru prima dată împreună pe scena Sălii Palatului. Artistul a fost emoționat de moment, mai ales că și el, la rândul lui, și-ar fi dorit să cânte alături de tatăl său, Ștefan Bănică Senior, dar nu a mai avut timp: „Când ai 18 ani devii independent, îţi faci paşaport, nu mai depinzi de părinţi. Toată viaţa mi-am dorit să cânt alături de tatăl meu, dar nu am avut ocazia. Îl invit pe scenă pe fiul meu”, – a spus Ștefan Bănică în momentul în care fiul său a urcat pe scenă.

Ce făcea Lavinia Pîrva în timp ce Ștefan Bănică și fiul său cântau pe scenă

Ștefan Bănică a făcut un duet și cu Elena Gheorghe și toată lumea se aștepta ca și Lavinia Pîrva, actuala soție a artistului, să urce pe scenă, fapt care, însă nu s-a petrecut. Cu toate astea, Lavinia Pîrva s-a aflat în public, bucurându-se de concert alături de ceilalți spectatori. Soția lui Ștefan Bănică a aplaudat fiecare prestație a soțului său și, mai mult, a filmat momentul în care Ștefan și Radu au cântat ți apoi l-a urcat pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor de acasă.

Ce făcea Lavinia Pîrva în timp ce Ștefan Bănică și fiul său cântau pe scenă

Ștefan Bănică, pe vremea când era însurat cu Andreea Marin, a invitat-o pe aceasta să filmeze alături de el în videoclipul ”Te iubesc, femeie!” și fanii se întreabă dacă și de această dată artistul va pregăti o astfel de surpriză și o va invita pe actuala soție într-unul din videoclipurile pe care le pregătește.

Sursă foto: arhivă, playtech.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter