Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Alexandra Stan și producătorul Alex Parker s-au despărțit după doar câteva luni de relație. În toamna anului 2021, solista a divorțat de fostul soț, Emanuel Necatu. Alexandra și Parker s-au cunoscut prin intermediul pasiunii pentru muzică. Tânărul a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga.

Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit

Anul trecut, fostul cuplu a colaborat la piesa „Home Alone”. „De când aștept să lansez această piesă!!! Am scris-o acum 6 ani, în prima mea tabără de compoziție, alături de Marius Moga. Drăguț este că tot acolo am cunoscut-o și pe Alexandra. A durat ceva… să lansez piesa! Vreau ca «Home Alone» să transmită energie pozitivă oricui o ascultă, așa cum o face și filmul an de an. Simt că planeta are nevoie de niște muzică aducătoare de fericire!”, scria Alex Parker în noiembrie 2021, pe Instagram.

Recent, pentru Click!, Alex a dezvăluit că el și Alexandra s-au despărțit, însă că au rămas în relații bune. „Da, da, ați citit foarte bine. Noi suntem prieteni de mulți ani și, cu ocazia single-ului nostru, «Home Alone», am stat destul de mult în studio. Am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite. Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni”, a spus Alex Parker.

De ce au divorțat Alexandra Stan și Emanuel Necatu

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de-asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, declara solista în noiembrie 2021, în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Alexandra a detaliat motivele divorțului de Emanuel. „Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior”, a povestit Alexandra Stan.

„Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Sunt genul de persoană care acceptă orice la început, știind că nu e bine. La un moment dat, când simt că s-a depășit o limită, pun stop și nu mai pot să mă întorc”, a continuat.

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a mai spus artista.

„Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter