Ce dietă ţine Sarah Ferguson pentru a arăta bine la nunta fiicei sale, Prinţesa Eugenie

De Ioana Tătaru, pe
Ducesa de York, Sarah Ferguson s-a pus pe slăbit pentru a arăta bine la nunta fiicei sale, prințesa Eugenie şi ține o dietă creată de dieteticianul italian Gianluca Mech, scrie Page Six.

Sarah Ferguson, pe care presa britanică o numește „ducesa porc” din cauza greutății ei oscilante – își dorește să arate foarte bine în rochia pe care o va purta la nunta regală a fiicei sale, prinţesa Eugenie, cea care își va nuni destinele cu iubitul său în acest sfârșit de săptămână. Când Page Six l-a contactat ​​pe Mech pentru comentarii, dieteticianul a confirmat că ducesa este acum un purtător de cuvânt al companiei sale în SUA și Europa.

Sarah-Ferguson

Sarah Ferguson a participat la un eveniment pentru a promova produsele dietetice ale lui Gianluca Mech, care garantează pierderea în greutate consumând paste şi pizza

Ducesa a participat la un eveniment de la Universitatea din Padova, Italia, pentru a promova produsele dietetice ale lui Gianluca Mech, care „garantează pierderea în greutate” consumând paste și pizza și luând, printre altele și a ceva numit „duretic tonic”. Ivana Trump și-a asociat și ea numele cu dieteticianul italian, lansând alături de Mech o campanie anti-obezitate.

 

Citeşte şi: Cum arăta Prinţesa Eugenie în copilărie

Fiica lui Robbie Williams, domnişoară de onoare la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter