Ce cadou îi face Dana Rogoz fiului ei, în fiecare an

De Unica.ro, pe
La 31 de ani, Dana Rogoz este o femeie împlinită – are o carieră pentru care a muncit încă din copilărie, un soț iubitor și, de 3 ani și jumătate, un băiețel adorabil, Vlad.

În ciuda vârstei sale, Dana are o relație de 13 ani cu soțul ei, Radu. Vedeta spune că lipsa secretelor i-a ajutat mult pentru a menține legătura dintre ei, mai ales că mulți nu le dădeau șanse la început. “Avem o relaţie foarte lungă, de 13 ani, am evoluat împreună cumva, nu e ceva ce se poate explica în cuvinte. Am fost doi oameni care n-au avut secrete. Din afară nu cred că părem foarte potriviţi, tocmai pentru că suntem cumva diferiţi. Dar din afară. Când suntem doar noi doi, semănăm din multe puncte de vedere”, va mărturisi Dana sâmbăta aceasta, în emisiunea Florentinei Fântânaru, “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Totodată, vedeta va vorbi și despre cadoul ieșit din comun pe care a început să i-l ofere an de an fiului ei.

Dana Rogoz si Vlad

 

“Vlad primeşte foarte multe jucării de la mama. În general, copiii din ziua de azi primesc multe jucării, aşa că noi, părinţii, de ziua lui, nu-i mai luăm jucării, ci în fiecare an îi luăm câte un tablou, ca la 18 ani să aibă o colecţie de 18 tablouri. Oricum restul familiei îi cumpără jucării”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter