Ce au postat vedetele pe rețelele de socializare de Valentine’s Day 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 februarie 2018, 18:16
De Valentine's Day 2018, vedetele din România și-au declarat iubirea pe rețelele de socializare sau au postat mesaje și fotografii cu tentă romantică. Iată câteva dintre acestea!

Vezi șiVin roșu sau șampanie? Vedetele spun cum petrec Ziua Îndrăgostiților!

Valentina Pelinel a primit un buchet impresionant de trandafiri

Valentina Pelinel (37 ani) a postat pe Instagram o fotografie cu un buchet de trandafiri în formă de inimă, dar nu a menționat cine i l-a trimis. Cei care o urmăresc l-au felicitat însă pe misteriosul expeditor al buchetului.

Andreea Bălan i-a declarat iubirea lui George Burcea, printr-o fotografie inedită

Andreea Bălan (33 ani) a postat – tot pe Instagram – o fotografie din Florida, Statele Unite, în care apare alături de partenerul ei, George Burcea (30 ani). Cuplul s-a pozat lângă celebra statuie din Key West, care surprinde sărutul dintre o asistentă medicală și un marinar, un moment simbolic, petrecut în Times Square din New York, la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

Olivia Steer a dat timpul înapoi cu o fotografie mai veche

Olivia Steer (42 ani) a dat timpul înapoi cu o fotografie postată pe Instagram, în care apare alături de soțul ei, Andi Moisescu (45 ani). Poza este de acum 11 ani, iar Olivia a ținut să-i ureze partenerului ei un Valentine’s Day fericit.

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer) on

Andreea Bănică le-a arătat fanilor un clip amuzant în care apare alături de soțul ei

Andreea Bănică (39 ani) a postat pe Facebook un clip amuzant, în care apare alături de soțul său, Lucian Mitrea, pe care îl numește “Valentinul“ ei.

Andra le-a transmis un mesaj tematic fanilor săi

Andra (31 ani) a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soțul ei, Cătălin Măruță (40 ani), fotografie însoțită de un mesaj pentru fani.

Corina Caragea a postat o poză sexy, însoțită de un mesaj tematic

Corina Caragea (34 ani) a ales Facebook-ul pentru a posta o fotografie sexy, însoțită de un mesaj tematic. Vedeta PRO a primit sute de aprecieri de la fanii ei.

Foto: Facebook/ Instagram/ arhiva Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter