Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 13:49

Viviana Sposub (24 de ani) și George Burcea (33 de ani) formează un cuplu din vara anului 2020. Perechea s-a cunoscut în august 2020, în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV. În martie 2020, cu 6 luni înainte ca George și Viviana să se cunoască, actorul s-a separat de fosta soție, artista Andreea Bălan (37 de ani).

Ce a spus Viviana Sposub despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan

Fostul cuplu a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Din septembrie 2020, Viviana este una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deseori acuzată că „i-a spart casa” lui George, Viviana a declarat în timpul show-ului:

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că, fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați, și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept… să divorțeze!”.

Recent, pentru OK! Magazine, Viviana a mai spus: „Având în vedere că mă simt atât de bine în relația asta, mă văd alături de George toată viața. Dar nu cred că este grabă! El mai are niște treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduiește pe toate fix cum este nevoie”.

În plus, Viviana a vorbit despre momentul întâlnirii dintre ea și George: „Ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit și am făcut cunoștință, s-a produs «extorsiunea». Nu știu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar știu că ce am simțit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”.

Într-una dintre galele „Bravo, ai stil! Celebrities”, George i s-a alăturat Vivianei pe scena competiției. În testimonialul ulterior momentului, George a declarat: „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a mai declarat George la Antena Stars. „În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate. Aș putea spune că mult prea distorsionate față de adevăr”, a mai spus actorul despre divorțul de Andreea Bălan.

Viviana Sposub, dată în judecată de Andreea Bălan

În noiembrie 2021, în mediul online, Viviana a dezvăluit că a fost înștiințată de avocatul Andreei Bălan că este dată în judecată pentru publicarea în mediul online a unor fotografii cu fiicele solistei. Pe 10 iulie 2021, Andreea a fost de acord ca întâlnirea săptămânală (vineri-duminică) a fiicelor ei cu tatăl lor să aibă loc atât acasă la actor, cât și acasă la iubita lui, Viviana.

Singura cerință ar fi fost ca Viviana să nu posteze în mediul online fotografii în patru cu actorul, Ella și Clara. „Copiii se simt bine și acesta este cel mai important. Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere. Fata cea mare a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat”, a scris Viviana pe Instagram.

„Eu îmi fac programul în funcție de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viața mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port și fetelor. Chit că unii nu pot înțelege asta. Sunt o grămadă de oameni care trec prin situații asemănătoare, parteneri/partenere care au relații/căsnicii având copii cu alți parteneri. Lucrurile trebuie să funcționeze pentru binele celor mici!”, a continuat.

„La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar, cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că «mă folosesc de imaginea copiilor»”, a completat.

„Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur. Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter