Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

De Unica.ro, pe

Irina Fodor (33 de ani) este gazda sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Traseul concurenților a început în Turcia, iar cursa a continuat în Georgia, Azerbaidjan, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Sezoanele 1, 2 și 3 ale show-ului au fost prezentate de Gina Pistol (40 de ani), care se află în prezent în concediu de maternitate.

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Nouă echipe luptă în sezonul 4 pentru amuleta de 30 de mii de euro, marele premiu al show-ului. Echipele sunt formate din Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în mediul online.

Potrivit Playtech, Irina ar fi câștigat 10.000 de euro pe lună, filmările derulându-se pe parcursul a 10 săptămâni. Astfel, Irina a obținut 25.000 de euro pentru participarea în proiect. Potrivit aceleiași surse, Gina ar fi câștigat aproape dublu pentru contribuția sa, mai precis 18.000 de euro lunar, așadar obținând în final 45.000 de euro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018.

Irina se află în prezent în Grecia, unde filmează un nou proiect TV, Chefi fără limite. Jurații sunt chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Filmările au loc în insulele Grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale și locuri din Grecia. Anterior acestui proiect, Irina a găzduit a doua jumătate a sezonului 9 Chefi la Cuțite, preluând astfel cele două proiecte ale Ginei.

Irina formează de 14 ani un cuplu cu artistul, actorul și prezentatorul TV Răzvan Fodor (45 de ani). Dintre aceștia, 11 sunt de mariaj. Perechea s-a căsătorit în anul 2010 și împreună are o fiică, Diana Elena, în vârstă de 9 ani. Pentru a doua oară anul acesta, Irina și Răzvan sunt „separați” de angajamentele profesionale ale jurnalistei.

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter