Câte operații estetice și-a făcut Ilinca Vandici până la 35 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 14:55

Ilinca Vandici a împlinit în această vară, pe 17 iunie, vârsta de 35 de ani, si se poate lăuda cu o siluetă perfectă. Prezentatoarea de la Kanal D îmbină foarte bine rolurile de mamă și de soție cu cariera și își face mereu timp si pentru a se îngriji. Vedeta are un stil de viată sănătos, este atentă la ce mănâncă și face sport de trei ori pe săptămână. Dar cu toate acestea, Ilinca Vandici și-a făcut câteva intervenții estetice pentru a remedia lucrurile care pe ea o deranjau.

După ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei Zian, acum 4 ani, Ilinca și-a făcut implant mamar, care a costat circa 5.500 de euro, potrivit click.ro. În plus, prezentatoarea și-a făcut și un implant de sprâncene, pentru care a scos din buzunar aproximativ 2.000 de euro, și-a pus fațete dentare pentru un zâmbet impecabil, de 200 de euro și și-a injectat botox și acid hialuronic la nivelul feței.

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: „Nu cred în diete, dar…”

Citeşte şi: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”: Cum să ne reamenajăm singuri locuința cu un buget minim

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, despre traumele din copilărie: „Când tata ajungea acasă, ascundeam cuțitele și toporul”

„Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, a povestit Ilinca, pentru sursa citată mai sus.

Ilinca Vandici și cele mai dificile momente din viața ei

În primăvara acestui an, Ilinca Vandici a vorbit despre momentele delicate din viața ei. Vedetea de la Kanal D și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă din cauza unei boli necruțătoare.

„Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător. (…) Un om care m-a susținut, care a crezut în mine și care mi-a oferit educația pe care o am și astăzi. Un om datorită căruia sunt ceea ce sunt astăzi”, mărturisea Ilinca în martie 2021, în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter