Cătălin Rizea, despre problemele cu care se confruntă Adda: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:49

Cătălin Rizea, soțul artistei Adda, a făcut primele declarații despre situația dificilă prin care trece partenera lui de viață. Cântăreața a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella și va urma un tratament agresiv.

Cătălin Rizea și Adda formează un cuplu de aproape șase ani și au împreună un băiețel de cinci ani. Ultimul an și jumătate a fost unul foarte dificil pentru ei, din cauza problemelor de sănătate ale cântăreței. Recent, aceasta a aflat că i-a fost pus un diagnostic greșit și a luat un tratament nepotrivit, iar acum va trebui să se trateze pentru boala Lyme și infecția cu bacteria Bartonella.

Citește și: Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil? Cum a fost fotografiată actrița recent

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Scandalul de la Eurovision continuă: piesa lui Costi Ioniță, în comisie la TVR. Ce a spus Iuliana Marciuc

Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

Adda a anunțat că se retrage din viața publică o perioadă

Pentru că tratamentul va fi unul agresiv, Adda a anunțat că se va retrage o perioadă din viața publică. Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella – transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange.

Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate.

La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public – emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot, a transmis Adda.

Artista a rămas optimistă și încrezătoare că va învinge fără probleme boala.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Si promit sa-i dau in cap. Sa-l nenorocesc pana ii sar fulgii.

Dupa ce o sa-l omor pe Gogutz, o sa mananc cea mai mare felie de tort si o sa beau un sfert de deget de vodka, avand in vedere ca n-am baut de atata timp, o sa ma imbat ca aia care cad in santz si au fatza plina de noroi.

Ma pregatesc de razboi! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simtit niciodata mai puternica si mai stapana pe situatie. Acum stiu cu cine ma bat! Ps: vine si cartea anul acesta”, a transmis Adda.

Cătălin Rizea, despre problemele cu care se confruntă Adda: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”

Într-un interviu pentru impact.ro, Cătălin Rizea a vorbit despre perioada dificilă prin care trece alături de soția lui.

Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!

Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri! a declarat Cătălin Rizea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter