Veste șoc pentru Cătălin Măruță de la fiica lui, Eva: „Are un iubit!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 16:54

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a primit o veste șocantă de la fiica lui și a Andrei, Eva, care l-a lăsat cu gura căscată.

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Românii au fost martori ai poveștii lor de dragoste încă de când cei doi părăseau tărâmul adolescenței. Relația lor a trecut testul timpului, cei doi având acum și doi copii, pe David și Eva.

Cei doi copii apar des în social media, în postări făcute de părinții lor, și cuceresc de fiecare dată cu șarmul lor. Mezina, Eva, este deosebit de charismatică, având mereu vorbele la ea atunci când camera este pornită și nu numai. Ultimele ei dezvăluiri au surprins pe toată lumea, inclusiv pe tatăl ei.

Cătălin Măruță și Andra au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților acasă, alături de copii. Vedetele au vrut să își țină fanii la curent cu felul în care și-au petrecut ziua, astfel încât au postat pe social media mai multe filmulețe. Însă cel mai amuzant a fost un filmuleț în care Cătălin Măruță și Eva au un dialog tată-fiică.

Citește și: Survivor România 2022: Cătălin Zmărăndescu, atac la adresa lui CRBL: „Frate, ori ești bărbat…”

Citește și: Urarea Cristinei Ciobănașu pentru aniversarea de 29 de ani a lui Vlad Gherman

Citește și: Ce simptom a avut ADDA înainte ca medicii să descopere boala reală pe care o are

Citește și: Scandal la Eurovision 2022. Piesa lui Costi Ioniță ar fi una mai veche a artistului, acum reorchestrată

În filmuleț, prezentatorul TV se joacă cu pisica familiei. În acel moment, Eva s-a hotărât să îi facă o confesiune. Iată cum a decurs dialogul dintre ei doi, conform WOWbiz:

Eva Măruță: Dacă vreți să vă zic ceva, pisi are un iubit! 

Cătălin Măruță: Poftim?! 

Eva Măruță: Pisi are un iubit! 

Cătălin Măriță: Deci pisica are un iubit?

Eva Măruță: Roli e iubitul ei!”

Cătălin Măruță a surprins-o pe Andra de Ziua Îndrăgostiților cu un inel deosebit, care a traversat mii de kilometri pentru a ajunge pe mâna artistei. Cătălin Măruță a povestit cum a reușit să cumpere acest cadou special.

„Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continuă cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită”, a zis el. „Inelul ales de mine a traversat aproape 5.000 de km până la Andra!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter