Cătălin Măruță, remarcă ironică despre Bianca Drăgușanu

De Unica.ro, pe

În cea mai recentă ediție a emisiunii lui, Cătălin Măruță (43 de ani) a avut-o printre invitați și pe Andreea Raicu (44 de ani). Fosta prezentatoare TV și-a promovat cel mai recent proiect, cartea „Secrete aflate pe pielea mea”. În timpul interviului, antreprenoarea a vorbit despre cum, mulți ani la rând, a simțit presiunea să fie mereu „perfectă”.

Cătălin Măruță, remarcă ironică despre Bianca Drăgușanu

În timpul conversației, Cătălin a intervenit pentru a face o remarcă la adresa Biancăi Drăgușanu (39 de ani). „De ani de zile pozez fără filtre. Este o libertate minunată, pentru că atunci când nu ai încredere în tine și nu te simți frumoasă, fără machiaj te simți ca într-o pușcărie. (…) Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”, a declarat Andreea Raicu, în emisiunea „La Măruță”.

„Nu suportam să n-am masca aceasta, să apar fără filtre. (…) Mi-am adus aminte de toate momentele în care mă urmăreau paparazzi. Mi-era foarte frică, mă ascundeam în casă, îmi puneam o grămadă de ochelari, șepci. (…) Mă simțeam foarte urâtă”, a completat.

„De multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor, pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă. Nu mă simțeam slabă, nu simțeam că am picioarele perfecte, mi se părea că am genunchii mari, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari”, a mai spus.

În timpul discuției, Cătălin a intervenit pentru a face o remarcă la adresa Biancăi Drăgușanu: „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a replicat Andreea Raicu.

La sfârșitul lunii noiembrie, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”. Ulterior, modelul a declarat că „una s-a stabilit înainte și alta a făcut” moderatorul.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el”, a declarat Bianca pentru redacția Impact-Playtech.

„Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta.. Facerea de bine e… Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul Muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamăgită, nu are niciun fel de scrupule”, a mai spus.

Despre declarațiile Biancăi, pentru Fanatik, prezentatorul TV a spus: „Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter