Cătălin Măruță a spus adevărul despre sarcina Andrei: „Ne place să avem o familie numeroasă”

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Măruță a vorbit deschis despre viața profesională, dar și despre cea personală și a dezvăluit unele secrete de familie. Îndrăgitul prezentator de televiziune a atins și subiecte delicate, dar și subiecte controversate, așa cum este... sarcina soției sale. Este sau nu este Andra însărcinată? - aceasta este întrebarea care a stăruit în ultima perioadă în mediul online și care, în sfârșit, și-a primit răspunsul mult așteptat.

Cătălin Măruță, care pe 27 ianuarie va împlini 41 de ani, este căsătorit din 2008 cu Andra, în vârstă de 32 de ani, și au împreună doi copii, pe David și Eva Maria. Cei doi formează unul dintre cele mai populare, îndrăgite și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, motiv pentru care fanii (și nu numai) se așteaptă din clipă în clipă să dea vestea cea mare, și anume că vor deveni, din nou, părinți.

Catalin Marut si copiii

Cătălin Măruță a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa. După ce a făcut o glumă și a punctat că ”E liniște în casă dacă Andra răgușește”, îndrăgitul prezentator Pro Tv și-a amintit de momentul în care a devenit tată: ”Ne-am dorit foarte tare să avem copii. Mi-aduc aminte foarte clar când a venit David pe lume, când a venit Eva pe lume… Și m-am bucurat nespus de tare, da. Mi-aduc aminte momentele alea, n-ai cum să le uiți. La primele ecografii, Andra mereu povestea că acolo (n.r. – în burtică ) este… Măriuca, este o fetiță. Și n-a apărut… Măriuca, a apărut David. Dar a apărut și Măriuca după patru ani. E o diferență de patru ani între ei”, – a povestit Cătălin Măruță pentru Click!Live.

Catalin Maruta, Andra si copiii

Cătălin Măruță a profitat de subiectul abordat pentru a face lumină în cazul presupusei sarcini a Andrei: Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta: Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată. Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, – a completat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a spus adevărul despre sarcina Andrei: "Ne place să avem o familie numeroasă"

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter